Felvételi előkészítő tanfolyam - ismertető - jelentkezés

 elokeszito cover

 Aktuális felvételi előkészítő tanfolyamaink időpontjait itt olvashatják!

 

Kedves leendő Felvételizők!

A BME Építészmérnöki Kar Építészmérnök, illetve a Gépészmérnöki Kar Ipari termék- és formattervező mérnök BSc képzésére való felvétel alkalmassági vizsgához kötött, amihez nagy segítséget jelent, ha a felvételit megelőzően előkészítő tanfolyamon vesztek részt.
A Rajzi és Formaismereti Tanszék Rajziskolájának előkészítőin célzottan azt a tudást sajátíthatjátok el, ami a sikeres alkalmassági vizsgához szükséges. Azoktól a tanároktól tanulhattok, akik egyetemi éveitek alatt is oktatnak majd Benneteket - és akik egyben a terület legjobb szakemberei. Ráadásul azokban a rajztermekben készülhettek, ahol felvételizni fogtok, így szokhatjátok az egyetem atmoszféráját. Az ország bármely pontjáról érdemes eljönni, és rászánni a szombati napokat, mert ezzel garantálhatjátok magatoknak a legjobb esélyt a sikerhez, a legfelkészültebb oktatóktól, a legjobb helyen tanulhattok. Amennyiben valaki úgy érzi, hogy nehezebben megy a rajz, akkor ajánlott már a felvételit megelőző években elkezdeni a felkészülést.

Letölthető tematika


Fontos tudnivalók
A Rajzi felvételi előkészítő tanfolyam tanári vezetéssel történik.
A tanfolyam 16 x 3 óra időtartamú.
A tanfolyamok hétköznapként a délutáni, esti órákban, míg hétvégén a szombati órák délelőtti és kora délutáni időpontokban kezdődnek (lásd: letölthető jelentkezési lap). A tanfolyami csoportok kötött létszámúak és a jelentkezés sorrendjében folyamatosan indulnak.
Jelentkezés: 2018. szeptember 15-től 2018. december 15-ig
(E-mail-ben, személyesen, jelentkezési lap kitöltésével (letöltés) - a lent megadott címeken.)
Kezdési időpont: 2018. november második felétől. A csoportok nem egy időben indulnak, az egyes csoportok indításának időpontjáról a jelentkezési lapon megadott e-mail címre időben értesítést küldünk.
A tanfolyam díja: egy összegben való fizetés esetén 115.000.- Ft, két részletben történő fizetés esetén 130.000.- Ft (az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák)
Részletfizetés esetén: 80.000.- Ft jelentkezéskor + 50.000.- Ft 2019. január 15-ig.
Befizetés módja: banki átutalás

Utaláshoz szükséges adatok
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
1111. BUDAPEST Egry J. u. 20-22.
Számlaszám: 10032000-01425279-00000000
Kérjük, a közlemény rovatba szíveskedjenek beírni: 40866-20-111-es témaszámot, illetve a tanfolyamon résztvevő nevét!
A tanfolyamra való jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a jelentkező a tanfolyami díjat átutalta, és a banki átutalásról szóló igazolás másolatát a tanszéki titkárságra eljutatta. (E-mailen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy személyesen a Rajzi Tanszéken, K épület 3. em. 20. ajtó.)

A tanfolyam helye
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.
Rajzi és Formaismereti Tanszék
BME Központi (K) épület 3. emelet 20.
 
Érdeklődni lehet
tel: +36-1-463-3048 (hétfőtől csütörtökig 11h és 16h között)
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezési lap


 

 

نمط محدد

نمط التخطيط

الألوان المعرفة مسبقاً

صورة خلفية