hw2016banner

 
Ha szeretsz fával dolgozni, csobbanni egyet a Balatonban a nap végén, bulizni és barátságokat kötni hazai egyetemek építész hallgatóival, jelentkezz bátran! Cél a dobogó legfelső foka! Részletekért kattins a képre.
 

 

Innen le tudod tölteni a nyári alkotótáborhoz kapcsolódó összes tudnivalót, alább pedig a jelentkezés menetét olvashatod.
 
A jelentkezés menete:
 
1. Jelentkezési űrlap
Kérjük töltsd ki az az alábbi link-en elérhető jelentkezési űrlapot.
 
2. Portfolió beküldése
Maximum egy A3-as oldalra rendezett, az eddigi munkáidat bemutató szakmai tablót kérünk, amely tartalmazza eddigi munkáidat. Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy esetleg részt vettél-e már hasonló projektekben, hogy milyen a problémamegoldó készséged, milyen a szokványostól eltérő munkákban vettél részt, és minden másra is, ami hasznára válhat az alkotótábornak.
 
Portfóliód küldd el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre 2016. május 6. éjfélig! A pályázatokat legkésőbb 2016. május 11-ig elbíráljuk. Erről e-mailben értesítünk, amelyben minden további tennivalóról is találsz információt. A pályázati részvétel ingyenes.
 
Van bármi kérdésed? Keress minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!